Foto

www.brilliantglass.nl


Welkom op onze webpagina Brilliant Glass
      

Wij zouden u graag een breed assortiment willen aanbieden van producten van het Boheemse kristal en glaswerk van materiaal Simax voor huishoudelijk, industrieel en  laboratoriumgebruik. Onze vennootschap werkt samen met de belangrijkste producenten van glaswerk voor decoratief, huishoudelijk en industrieel gebruik in de Tsjechische Republiek die een brede reeks producten van topkwaliteit met een uniek en tijdloos design aanbieden. Het glaswerk stelt de klanten  tevreden door zijn gebruikseigenschappen en uitstekende technische en technologische parameters die voor de duurzame waarde van deze goederen zorgen.

Onze hoofdbezigheid is verkoop van loodkristal  dat 24% PbO bevat, maar ook verkoop van loodvrij kristal dat met behulp van een speciale, moderne, ecologisch zuivere technologie  gemaakt wordt van glazuur kristalliet (crystalline) in een speciaal veredelde consistentie en een door de eeuwen heen beproefd regime, en dat  het 24% loodkristal met zijn parameters gelijk is en het in vele gevallen zelfs overtreft.  Wij distribueren ook glaswerk van borosilicaatglas dat onder het merk SIMAX bekend is en dat voor huishoudelijk, industrieel en  laboratoriumgebruik bestemd is.  Producten die met glazuur SIMAX overtrokken worden, zijn glad, niet poreus, volledig doorzichtig, corrosiebestendig, dit zelfs in moeilijke werkingsomstandigheden
vanaf - 40° tot 300°C, zonder plotselinge temperatuurverandering. Glas SIMAX wordt gekenmerkt door zijn uitstekende thermische en chemische vastheid.
                                                                                                   
De glazen producten die wij u aanbieden, worden gekenmerkt door hun originaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Wij zullen ons assortiment geleidelijk ruimer maken in overeenstemming met de wensen en de tevredenheid van onze klanten. Wij proberen altijd onze klanten maximaal tegemoet te komen en hen de beste prijzen voor topkwaliteit aan te bieden. Wij houden ons bezig met zowel kleinhandel, als ook groothandel  in glaswerk Wij kunnen ook buitengewone hoeveelheidskortingen toekennen.